Zoek Artiest

Artiesten

Deng Boy

  • cabaretier
  • dj

Speellijst

09.02.2018

Het Werftheater Utrecht Witte Vis

10.02.2018

Het Werftheater Utrecht Witte Vis

11.02.2018

Theater Zuidplein Rotterdam Witte Vis

17.02.2018

De Meervaart Amsterdam Witte Vis

18.02.2018

De Meervaart Amsterdam Witte Vis

23.02.2018

Parktheater Eindhoven Eindhoven Witte Vis

01.03.2018

Agora Lelystad Witte Vis

03.03.2018

Cultura Nootdorp Witte Vis

08.03.2018

Kunstlinie Almere Flevoland Almere Witte Vis

29.03.2018

Theater Dakota Den Haag Witte Vis

07.04.2018

Bijlmer Parktheater Amsterdam Witte Vis

29.04.2018

Theater Zuidplein Rotterdam Witte Vis

Biografie

Deng Boy is een duo, gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk. 
 
Sko en Ormoe zijn al hun hele leven (letterlijk vanaf geboorte) bekenden van elkaar. Zodra het duo samen is lachen ze dan ook heel wat af. Zo’n 9 jaar geleden ontstond bij Ronny het idee om samen met Sko een radio programma te gaan maken. Via een bevriende radiostation eigenaar kregen zij deze kans en daar stond hun eerste programma genaamd: ‘Deng Boy Fu a Birti’ (de jongens uit de buurt). Binnen de kortste keren was het duo één van de best beluisterde programma’s op de Surinaamse radio. 
Het begon allemaal bij Radio Ebony. Na een jaar of twee is het duo overgestapt naar Radio Stanvaste. Hier is het duo echt bekend geworden onder de Surinaamse bevolking met name in hun hometown Rotterdam. Na ongeveer 3 jaar een radio programma te hebben gemaakt was het duo door tijdsgebrek en werk genoodzaakt te stoppen. Dit tot ongenoegen van veel luisteraars die ondertussen grote fans waren geworden van de uitzending.
 
Nadat het duo een paar jaar niks van zich heeft laten horen kregen zij in oktober 2008 de kans om een keer live op te treden in theater Zuidplein in Rotterdam. Voor deze gelegenheid (het Suriname op Zuid Festival) had het duo een show van anderhalf uur in elkaar gezet. Bestaande uit een aantal sketches waarin veel van hun typische humor voorkwam. Dit was meteen een groot succes wat zij besloten voort te zetten. 
 
Inmiddels hebben Sko en Omroe al 4 succesvolle shows neergezet welke ook op DVD zijn verschenen. In hun laatste voorstelling ‘Poppekast’ wilde Sko en Ormoe laten zien wie de Surinamer van nu is en wat je moet weten om de Surinamer te kunnen begrijpen. Een hilarische inburgeringcursus was het gevolg. 
 
Nu maken de heren elk jaar een nieuwe show. Deze shows zitten vol met komische sketches en verschillende typetjes, hiermee laten zij de hilarische kant van de multiculti samenleving zien. Een show van Deng Boy staat garant voor een komische avond in het theater!
 
Voorstellingen:
2014: Familie Trekjes
2013: Sociale Zaken
2012: Bananewinkel
2011: Poppekast
2010: Pom Pastei
2009: Lissie
2009: Konkroe

Voorstelling

Teen en Tander'Teen en 'TanderDeng Boy neemt je in hun nieuwe theatervoorstelling ‘teen & ‘tander weer mee in de wereld van de lach, hilariteit en prachtige humor. Iedereen heeft wel ‘teen & ‘tander te melden. Zo ook Deng Boy! 
 
Ronny en Eric, oftewel Deng Boy, zijn al hun hele leven (letterlijk vanaf geboorte) bekenden van elkaar en als ze samen in één ruimte zitten wordt er altijd meer gelachen dan gepraat!
Sinds 2008 toeren zij met succes door het land en staan ze elk jaar met een nieuw programma in de theaters. Hun voorstellingen zitten vol komische sketches, imitaties en verschillende typetjes, waarmee zij de hilarische kant van de samenleving laten zien.
 
Ouder worden, het verkeer, vrouwen, verkering en ETUH (eten).  Allemaal onderwerpen waar Deng Boy ‘teen & ’tander over te melden heeft! Vooral over ETUH…
 

Recensies & Interviews