Zoek Artiest

09.10.2016 - de Berchplaets - Berghem

Wijnand Stomp

Jip & Janneke


Aanvang: 14:30 uur

€ 5.00

Adres de Berchplaets

Sportstraat 3, 5351 BZ

 

Jip & JannekeJip & Janneke

Ben jij ook zo dol op Jip en Janneke van Annie MG Schmidt en Fiep Westendorp? De twee kleutervriendjes beleven samen de leukste avonturen; als de Koning & Koningin, tijdens het brandweertje spelen, met de wolf die erg lacht, en natuurlijk met hun een hondje Takkie en Siepie de poes.
Als kind was Wijnand grote fan van Jip en Janneke. Op Curaçao - het eiland van zijn jeugd - had hij zelfs Jip en Janneke gordijnen. In zijn slaapkamer speelde hij uren alle verhalen met veel plezier na.
In Jip en Janneke neemt Stomp je mee naar zijn kinderjaren. Als geen ander weet hij de twee buurkinderen tot leven te wekken. Een hemelbed dat wordt omgetoverd tot een levensgrote vertelkast, vormt het decor voor een swingende show vol ondeugende kleuter humor.
Kom ook! Speel, zing en dans mee in deze kleurrijke kleuter jubileum vertelling van kids-comedian Wijnand Stomp.

In 2015 viert Wijnand met Jip en Janneke zijn 30-jarig jubileum. Vorig seizoen trok hij volle zalen met zijn bewerking van Floddertje, die door de KRO tweemaal op tv werd uitgezonden. In 2013 werd Wijnand Stomp gekozen tot verteller van het jaar & Pearl of the Dutch Caribbean 'Art & Literature'.

Quote: * Jan Willem Bult, jeugd tv: ‘Als geen ander weet Wijnand Stomp klassieke Nederlandse verhalen in een multiculturele context te plaatsen.’

Meer informatie vindt u op www.wijnandstomp.nl