Activiteiten PUURee

 

PUURee is een adviesbureau voor artiesten en werkt daarnaast in opdracht van commerciële organisaties, theaters, scholen en gemeenten.
 
Onze activiteiten liggen op het gebied van het ondersteunen van artiesten en non-profit organisaties in het bereiken van hun doelgroepen.
 

Boekingen Artiesten en Organisatie evenementen

Wij verzorgen de boekingen van artiesten voor een bijeenkomst in uw organisatie, een evenement, of een feest. Ook kunnen wij de volledige organisatie van uw evenement verzorgen. We hebben contacten met veel artiesten en kunnen een voordelig voorstel doen door middel van pakketaanbiedingen.
 

Maatschappelijke activiteiten voor Scholen & Overheden

Met onze dochterorganisatie FreshAcademy bieden we aan scholen en overheden programma's aan, waarin jongeren op andere manieren gestimuleerd worden in hun groei. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van artiesten of personen die op een andere wijze een voorbeeldfunctie kunnen vervullen. Daarnaast worden jongeren door middel van workshops actief in aanraking gebracht met creatieve beroepen waarvoor doorgaans minder aandacht is in het onderwijs.
 

Artiestenmanagement & Impresariaat

Uit naam van de bij ons aangesloten artiesten verzorgen wij de productie van theatervoorstellingen, de marketing en PR en alle andere zakelijke activiteiten
 

Televisie & DVD producties

We nemen de totale productie van een televisie of DVD registratie op ons. We doen dit zowel op logistiek als financieel gebied.