Welkom bij PUURee

 

Wij zijn een adviesbureau dat artiesten ondersteunt met alle zakelijke activiteiten waarmee je te maken krijgt als artiest.

Het kan dan gaan om persoonlijk management, het afhandelen van boekingsaanvragen of een theater, tv of DVD productie. Maar ook het voeren van financiële onderhandelingen voor potentiële opdrachten. Dit kan op structurele, maar ook op incidentele basis.

 

Als we een theaterproductie voor je mogen begeleiden verzorgen we de boekingen bij de theaters, maar indien gewenst ook productionele activiteiten. En natuurlijk verzorgen we de marketing en promotie van de voorstelling.

 

We realiseren ons dat je als artiest noodzakelijkerwijs ook meteen een bedrijf hebt: Je beschikt over passie, talent en vaardigheden die je aan het publiek wil tonen. En daar heb je het druk genoeg mee.

 

Maar een bedrijf runnen is meer dan alleen bezig zijn met je passie. Je zal ook bezig moeten zijn met alle activiteiten waarmee iedere ondernemer ongevraagd te maken krijgt. Zoals de administratie voeren, financiële onderhandelingen doen, contact houden met opdrachtgevers, contracten maken, juridische zaken, de agenda bijhouden, plannen maken voor de toekomst, auteursrechten, merkrechten en beeldrechten bewaken, de marketing en PR verzorgen en ook nog een professionele website onderhouden, inclusief je verplichtingen in de social media en op YouTube.

Allemaal zaken die belangrijk zijn om geregeld te hebben, maar wel veel tijd kosten. En dus de focus afleiden van jouw passie.

 

PUURee kan je adviseren en ondersteunen in het regelen van al die belangrijke randzaken. We doen dit met de volgende uitgangspunten:

  • Jij bent de baas, wij adviseren
  • Ons kantoor is jouw kantoor
  • Geen langlopende managementcontracten
  • Je krijgt maatwerk met een persoonlijke aanpak
  • We werken met een open boekhouding
  • We zijn open, we zijn eerlijk, we zijn PUUR

 

Meer informatie? Je kan ons bellen of een e-mail sturen voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak